Over

Wat is Student financial?

Student Financial heeft tot doel het vormen van een nuttige informatiebron voor studenten die graag het onderste uit de kan halen. Ga je niet akkoord met een gemiddeld leven? Dan ben je hier op het juiste adres.

Te veel mensen dromen, te weinig mensen doen. Student Financial is van mening dat dit met name te maken heeft met een gebrek aan kennis. Educatieve instellingen, zoals middelbare scholen en andere vormen van onderwijs, besteden te weinig aandacht aan het bereiken van een voldaan leven met voldoende financiële vrijheid. 

Veel studenten hebben het zwaar; maar wist je dat je optimaal kunt profiteren van je situatie als jonge student? Door al op jonge leeftijd bezig te zijn met financiële zaken, zal je binnen no-time een voorsprong creëren op het gros van de samenleving. 

Missie

Student Financial streeft er naar studenten te informeren over financiële zaken en beleggen, met als doel het creëren van een financieel vrije generatie.

Visie

De missie van Student Financial kan worden verwezenlijkt door het missende gat in financiële educatie van studenten op te vullen met nuttige en veelzeggende informatie.

kernwaarden